ONLINE MEDIA

ONLINE MEDIA

SERVICES

Online

Het web is de perfecte plek om gevonden te worden door bestaande en nieuwe klanten. Nieuwe klantrelaties beginnen regelmatig online en met een professionele website als visitekaartje maak je direct een goede indruk. Amaze Media ontwikkelt en ontwerpt jouw nieuwe website van A tot Z. Dit doen we altijd in samenspraak met jou, want uiteindelijk is het jouw website en moet deze zo zijn als jij het wilt. Wij nemen een schat aan ervaring mee in onze samenwerking om tot een visueel aantrekkelijk en functioneel eindresultaat te komen waar jij en wij trots op kunnen zijn.

WEBSITES

SERVICES

Websites

Websites zijn en worden nog steeds met de dag belangrijker. Afhankelijk van jouw doel ontwikkelen wij onze websites volledig op maat. Door regelmatig contact en praktisch ingestelde designers en developers komen we snel tot een website die goed werkt, er mooi uitziet en eenvoudig te gebruiken is voor je bezoekers.
Amaze Media levert websites met Content Management Systems (CMS), of als service.
Een CMS zorgt ervoor dat jij als eigenaar van de website deze zelf kunt onderhouden en voorzien van nieuwe content.
Website as a Service betekent dat je voor een vast maandbedrag het onderhoud en de updates volledig overlaat aan professionele developers die jouw website van binnen en van buiten op hun duimpje kennen.
Wij bieden de mogelijkheden, de keus is aan jou.

WEBSITES
APPLICATIES

APPLICATIES

SERVICES

Apps

Applicaties, of kortweg apps, zijn niet meer weg te denken in de digitale wereld anno nu. En ze zijn meer aanwezig dan je in eerste instantie zou denken. In principe is een Content Management System (CMS) een applicatie. Maar web-toepassingen als gmail, chatrooms en forums zijn ook applicaties. Daarnaast hebben we natuurlijk nog de alom bekende apps die draaien op smartphones of desktop applicaties. Het begrip applicaties of apps is dus heel breed. Bij Amaze Media weten we voor ieder platform de juiste applicatie te ontwikkelen of te vertalen naar een anders platform door beproefde techniek uit de wereld van webdevelopment slim in te zetten in andere omgevingen. Het kan voor ons niet gek genoeg, dus als je een uitdaging voor ons hebt nodigen we jou van harte uit om hierover te brainstormen.

HOSTING

SERVICES

Hosting

Amaze Media garandeert niet alleen een moderne en goed werkende website. wij garanderen ook de hoogst haalbare uptime van de website. Jouw website wordt gehost op onze servers, in een beveiligde omgeving. De veiligheid van jouw data heeft voor ons de hoogste prioriteit.
Bij storingen of problemen op serverniveau worden wij onmiddelijk ingeseind middels onze geautomatiseerde systemen. Onze technici gaan dan meteen aan de slag om het probleem te verhelpen en te zorgen dat je snel weer online bent. Bovendien draaien wij regelmatig back-ups om dataverlies te allen tijde te minimaliseren en bieden we de mogelijkheid om cloud-servers in te zetten voor jouw website of app. Cloud servers garanderen 100% uptime en zijn ongevoelig voor cyberaanvallen door slimme datadistributie.

HOSTING
× Hoe kan ik je helpen?